Extra aanbod

We brengen het verhaal graag onder de aandacht binnen het onderwijs met aanvullend materiaal bovenop het digitaal aanbod.

Ons aanbod

Expositie materiaal burgerschap

Download expositie materiaal voor gebruik op school. Deze download 5 banners met thema's van burgerschap en zijn te gebruiken als vloerbanner of groot afgedrukt aan de muur.

Expositie materiaal verhaal

Download expositie materiaal voor gebruik op school. Deze download bevat 3 banners van het verhaal van Roosje en zijn te gebruiken als vloerbanner of groot afgedrukt aan de muur.

Trainingen c.q. workshops voor PO en VO

We bieden trainingen c.q. workshops voor PO en VO voor de thema's:

  1. Het verhaal van Roosje
  2. de didactiek achter de website
  3. praktisch werken met de website

Boek 'Dansen met de vijand'

Dit boek vertelt het waargebeurde verhaal van de jonge danseres Roosje die als jonge joodse vrouw moest overleven in oorlogstijd. Ze komt terecht in verschillende concentratiekampen, maar verliest nooit haar levenslust. De keuzes die ze maakt om te kunnen overleven werden haar echter niet door iedereen in dank afgenomen en laten zien dat de werkelijkheid in oorlogstijd niet altijd in goed of fout kan worden uitgedrukt. De scholiereneditie van Dansen met de vijand is speciaal voor het voortgezet onderwijs verkrijgbaar voor: € 5,- per exemplaar.
Te bestellen vanaf 20 exemplaren en incl. BTW & verzendkosten via De Bezige Bij